Acasa Lampioane si artificii Lampioane decorative

Lampioane decorative la nunta

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Lampioanele decorative ii pot conferi evenimentului vostru un cadru de poveste, un aer de vis si va pot asigura ca persoanele ce vor lua parte la nunta vor ramane profund impresionati de ingeniozitatea voastra in ceea ce priveste alegerea elementelor decorative.

Despre lampioanele decorative pe scurt: acestea sunt mici sacose din hartie in interiorul carora se plaseaza o lumanare (tip pastila, cu led, parfumata etc.). Lumina difuza emanata de lampioanele de hartie creaza o atmosfera placuta, pasnica si foarte romantica. Astfel, sunt recomandate pentru decorarea locatiilor unde vor avea loc nunti, atat cele in aer liber cat si cele interioare.

Preferate de miri de pretutindeni datorita frumusetii lor, lampioanele decorative sunt obiecte de o eleganta incomparabila iar faptul ca sunt extrem de versatile este doar un plus ce va poate convinge sa le achizitionati pentru evenimentul vostru.

Ce intelegem prin versatilitate?
  • Sunt adaptabile locului si cuplului - Prin diferite modalitati de infrumusetare (pictare, colorare cu creioane, lipire etc.) candle bag-urile pot fi ajustate pentru a face parte din peisaj intr-un mod natural si fluent. Pe de alta parte, puteti alege lampioane decorative cu diferite modele - cele mai indragite pentru nunti fiind lanternele infrumusetate cu perforatii sub forma de porumbei, inimi, flori, stele si cele 3D care prezinta modele in relief.
  • 2 in 1- Dupa terminarea petrecerii lampioanele decorative pot deveni marturii superbe pe care miri le pot darui celor care au fost alaturi de ei in ziua cea mare. Pentru a spori frumusetea gestului, puteti scrie diverse mesaje personalizate pe ele dedicate celor dragi. Lampioanele decorative sunt reutilizabile, astfel invitatii vostri isi vor putea aduce aminte de evenimentul vostru minunat o perioada foarte indelungata.
  • Cadouri putin mai altfel - Se obisnuieste ca invitatii sa le ofere mirilor cadouri pentru a sarbatori uniunea lor. In mod traditional, acestea se ofera in plasute de cadouri insa acum persoanele mai ingenioase au posibilitatea de a-si darui cadoul in lampioane decorative tip plasuta de cadouri care vor deveni la randul lor cadouri.

Daca doriti sa parasiti tiparele banalului si sa iesiti in evidenta cu articole decorative inedite, lampioanele de hartie reprezinta o modalitate ideala si sigura pentru a va garanta succesul.