Acasa Aranjamente masa

Aranjamente de nunta pentru mese si prezidiu

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Aranjamente masa pentru nunta

O parte importanta a decoratiunilor tale de nunta sunt aranjamentele pentru mese. Acestea sunt inspirate in principal din tema nuntii tale dar poti gasi idei minunate si in natura, respectiv anotimpul in care are loc nunta.

Aranjamentele pentru nunta pot fi din materiale naturale, precum florile, sau din materiale gata fabricate. De la buchete de flori pana la boluri cu lumanarele plutitoare sau suporturi din fier forjat, aranjamentele pentru mesele de la nunta ta pot avea diferite forme, marimi si culori.


 

Aranjamente florale masa pentru nunta

Pentru inceput sa discutam despre aranjamentele florale. Cum sa le alegem? Ei bine, intai de toate incercam sa aflam care sunt florile sau plantele decorative specifice anotimpului in care are loc nunta voastra.

Pentru o nunta ce are loc vara pot fi create aranjamente florale pentru mese din: trandafiri, crini, lavanda, hortensii, gladiole, albastrele, floarea soarelui, nuferi. O nunta de primavara poate fi infrumusetata de flori precum: lalele, zambie, bujori, lacramioare, frezii, liliac, violete, iris ori branduse. Toamna iti pune la dispozitie crizantemele, calele, begoniile, dalii in timp ce iarna poti obtine aranjamente pentru masa din amarilis, azalee, camelii sau gerbera.

Poti obtine aranjamentele pentru mese dintr-o combinatie minunata a acestor flori, in functie de tema si stilul nuntii. De asemenea, te poti inspira din buchetul de mireasa ales, sau din potriva, poti opta pentru cu totul alte flori, de dragul diversitatii.

Suportul pentru ele poate fi unul de sticla ori din metal, inalte, scunde, rectangulare, circulare, acestea se gasesc intr-o mare diversitate si cu siguranta cei care se ocupa de realizarea aranjamentelor florale pentru nunta ta iti vor pune la dispozitie florile de care ai nevoie dar si vazele sau obiectele de suport dorite.

De asemenea, poti opta pentru un altfel de aranjamente pentru nunta. Astfel poti inlocui florile cu penele (de strut), bolurile cu pietre colorate sau nisip decorativ, lampioane, marionete, perle, etc. Daca iti vei lasa imaginatia sa lucreze, cu siguranta vei gasi cele mai frumoase idei pentru aranjamentele de nunta pentru mese.


 

Aranjamente prezidiu

Masa de prezidiu, sau masa mirilor, este centrul nuntii. Aici vor sta cele mai importante personaje ale zile, asa ca aceasta masa trebuie sa fie decorata special. Aranjamentele pentru masa de prezidiu trebuie sa fie in ton cu celalate aranjamente din sala, insa sa fie un pic mai speciale.

Pentru a da o alta nota mesei mirilor, se pot folosi lumini atat in spatele sarbatoritilor cat si pe masa ori in fata ei. Aranjamentele florale, sfestnicele, stalpii cu flori, suporturile pentru lumanari, toate trebuie sa creeze o imagine de basm in jurul acestei mese speciale de la nunta.

In ceea ce priveste aranjamentel florale pentru prezidiu, acestea poti fi curgatoare, rotunde si chiar liniare (care se vor desfasura de-a lungul unei extremitati a mesei). Alegerea ramane a ta.


 

Pentru toti cei invitati la nunta, aranjamentele pentru mese trec de nivelul de simple artificii estetice si sunt totodata si motive de inveselire. Ce poate fi mai frumos decat sa petreci inconjurat/a de minunatii delicate si elegante ale naturii, asa cum sunt florile.

Vizualizeaza cat mai multe imagini cu aranjamente, flori si accesorii pentru acestea si discuta deschis cu cei ce se ocupa de aranjamentele tale de nunta, mai ales de cele pentru mese, pentru a fi sigura ca vei obtine tot ceea ce iti doresti de la aceste ornamente unice.