Acasa Decoratiuni

Decoratiuni si accesorii pentru nunta

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Decoratiuni nunta si accesorii nunta

Aspectul nuntii tale este dat nu numai de paleta de culori cu care te-ai jucat ci si de decoratiunile si accesoriile folosite. Tema este exprimata prin aceste decoratiuni de nunta si in plus, acestea fac din nunta ta una speciala.

De la listele de meniu, numerele pentru masa, place card-uri, accesorii pentru aranjamentele florale, marturii si cutiute cadou pentru nuntasi, pana la elemente decorative personalizate, toate trebuie alese cu grija, in ton cu stilul nuntii.


 

Decoratiuni pentru masa

In ceea ce priveste ceea ce de obicei apare pe masa de nunta in materie de decoratiuni sunt des intalnite aranjamentele florale, numerele pentru masa, listele de meniu, place card-urile si cutiutele cadou.

Aranjamentele florale pot fi buchete circulare sau de alte forme amplasate in centrul mesei, pe suport inalt sau scund, din fier sau din sticla iar acestea pot fi accesorizate cu margelute, paiete sau de ce nu, cu pene.

Accesoriile gen numere de masa si place card-uri pot fi facute mai speciale prin fontul pe care il utilizati pentru ceea ce este tiparit pe ele, dar si prin culoarea sau forma lor. Desigur, in cazul in care nunta ta are o tematica deosebita atunci poti inlocui accesoriile gen numar de masa cu denumiri ale unor vedete, metropole, personaje, etc., in functie de preferinte.

Sfesnicele sunt si ele decoratiuni pentru nunta ce pot fi foarte deosebite, altfel decat cele clasice pentru nunti.

Marturiile sau cutiile cadou pot avea si ele forme diferite. De la lumanarele parfumate si bombonele cadou pana la orice alt obiect ce doresti sa il oferi in dar invitatilor tau poate constitui o marturie interesanta. Deoarece si ambalajul este important imbracarea acestor marturii in cutiute delicate poate aduce un plus de valoare estetica meselor tale de nunta, si nu numai.


 

Decoratiuni sala de nunti

Referitor la decoratiunile ce sunt rezervate salii si nu numai meselor, poate cele ce vor atrage atentia foarte mult sunt cele din spatele mesei de prezidiu. O arcada din tul sau cu lumini, arcada de la intrarea in local si decoratiunile pentru stalpisori, trepte si balustrade sunt si ele importante.

Decoratiunile cu baloane sunt foarte vesele si sunt potrivite unor nunti moderne. Fie amplasate pe ici-colo in sala de nunta ori realizate figurine sau forme interesante, precum inimioare, doua verighete impreunate, floare, initialele mirilor si asa mai departe, acestea ofera o amosfera relaxata.

Un alt accesoriu pentru nunta, ce este si o decoratiune speciala este cutia pentru dar. In forma de casuta, cufar, tort si asa mai departe, aceste mici obiecte vor fi in centrul atentiei la un moment dat si cu siguranta iti doresti ca acest accesoriu sa fie admirat si bineinteles, laudat.


 

Firme decoratiuni si accesorii de nunta

Oferta magazinelor de specialitate si a organizatorilor de evenimente in materie de accesorii si decoratiuni sunt foarte, foarte diverse. Preturile variaza in functie de felul decoratiunilor si al accesoriilor alese, iar in alegerea lor trebuie sa ti in primul rand cont de preferintele voastre iar mai apoi sa alegi paleta coloristica potrivita si decoratiunile care se incadreaza in stilul si tema nuntii tale.


 

Pentru materiale diferite, culori, forme si marimi diverse, ar fi bine sa iti acorzi timpul necesar pentru realizarea sau alegerea decoratiunilor si a accesoriilor de nunta, insa in nici un caz nu lasa acest aspect pe ultima suta de metrii.

Pregatirea lor din timp te poate scutii de mult stres si multe emotii negative. Acestea vor face ca nunta ta sa aiba un aspect minunat si bineinteles vor contribui la a face din aceasta o amintire placuta pentru toata lumea.