Inchiriere aparate cu fum greu

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Aparate de fum greu pentru nunta.

In cea mai frumoasa zi din viata ta, nu ezita sa ii surprinzi pe invitati si sa te bucuri impreuna cu jumatatea ta pe ringul de dans apeland la efectele speciale oferite de aparatul de fum.

Aparatul de fum este ideal pentru a crea o atmosfera fantastica si un efect vizual magic pe ringul de dans. Aparatul genereaza efectul de fum sau ceata cu ajutorul unui amestec supraincalzit de glicol si apa, cu ajutorul ghetii carbonice sau cu ajutorul aerului lichid, in functie de tipul de aparat utilizat. Pentru ziua nuntii, nu este necesar sa achizitionezi aparatul daca dupa acea nu il mai utilizezi; acum poti sa inchiriezi masini de fum la preturi convenabile. Firmele iti pun la dispozitie diverse pachete de preturi iar unele includ in preturi si operarea acestuia. Daca iti doresti un efect vizual superb, poti combina efectele de fum cu artificiile de interior sau cu efecte speciale de lumini pentru un fum colorat.

Fumul generat de aceste aparate speciale pe masura ce se ridica de la sol se risipeste, nu incarca aerul din incapere, nu pateaza imbracamintea si nu reprezinta nici un risc pentru sanatatea ta sau a invitatilor tai. Poti alege sa utilizezi masina de fum greu, intr-un moment special al receptiei, cum ar fi dansul mirilor si in mod sigur vei citi doar admiratie si uluire pe chipurile invitatilor tai. Este recomandat ca rezervarile pentru aparatele de fum sa le faci din timp, cu cateva saptamani inainte de receptie, deoarece cererea pentru aceste articole este destul de mare.

Daca alegi sa inchiriezi un aparat de generat fum, pozele si filmarile de nunta vor fi cu adevarat reusite. Facand aceasta alegere vei dansa impreuna cu fiinta iubita pe norii dragostei si te vei bucura nespus de mult de cea mai importanta zi din viata ta intr-o atmosfera de basm.