Acasa Lampioane si artificii Lampioane plutitoare

Lampioane plutitoare pentru decor nunta

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Lampioane plutitoare pentru nuntile desfasurate pe malul apei. Tot mai multe cupluri viseaza in ultimul timp la o nunta inedita dorind sa paraseasca tiparele ordinarului si sa isi sarbatoreasca ziua cea mare intr-un mod deosebit.

O foarte buna posibilitate pentru a realiza acest lucru poate fi organizarea evenimentului langa un lac, la mare, intr-o gradina unde piesa de rezistenta este o fantana arteziana impunatoare ori chiar langa o piscina, daca este vorba de un cuplu ce prefera stilul casual.
Cu toate ca aparent aceste nunti nu necesita pregatiri atat de intense precum cele care se desfasoara intr-un spatiu inchis, decoratiile nu pot fi lasate deoparte nici in acest caz. Prin urmare, daca dispuneti de o locatie in care apa isi face prezenta, puteti opta - pe langa floriile ce sunt aproape obligatorii - pentru cateva lampioane plutitoare, care asemenea lampioanelor decorative statice va vor garanta stabilirea unei atmosfere minunate.
In cazul in care nu ati auzit inca de lampione plutitoare, va spunem ca aceste articole ornamentale sunt realizate din hartie de o inalta calitate si un cadru din lemn care va poate asigura ca lampioanele voastre nu se vor scufunda ci vor pluti in voie pe toata durata sarbatorii.

Majoritatea lampioanelor plutitoare sunt albe, insa daca va considerati persoane creative le puteti cu usurinta infrumuseta cu diverse mesaje sau desene potrivite stilului nuntii. Personalizarea ornamentelor se poate intampla fie cu ajutorul unor creioane colorate, carioci, sau acuarele ori chiar lipind pe ele mici autocolante in diferite forme. Este adevarat ca in cazul lampioanelor plutitoare (si decorative) cerul este limita atunci cand vine vorba de individualizare.

La sfarsit, dar nu in ultimul rand, lampioanele plutitoare de calitate, pot fi reutilizate de cate ori doriti - desigur cu conditia sa fie pastrate conform instructiunilor. Astfel, acestea pot deveni marturii superbe, invitatii vostri avand ocazia sa isi aminteasca de nunta voastra iesita din comun de fiecare data cand aprind lumanarea din interiorul lampioanelor.

Nu ezitati sa fiti diferiti. Organizati-va o nunta de poveste intr-un cadru mirific cu ajutorul lampioanelor plutitoare care va vor fi aliati de nadejde in stabilirea si mentinerea unei atmosfere cum nu se poate mai placute.