Acasa Lampioane si artificii

Lampioane zburatoare si artificii la nunta

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Lampioane si artificii la nunta

Un obicei deja implementat este acela conform caruia exista un moment in care mirii impreuna cu invitatii lor adauga inca un pic de stralucire petrecerii printr-un foc de artificii ce va lumina cerul noptii.

In timpul focului de artificii pentru nunta, toata lumea se bucura, tot ceea ce cuprinde orizontul este alaturi de miri in celebrarea uniunii dintre ei, a iubirii, angajamentului si a acelor nenumarate sperante ce ziua nuntii le aduce. De ceva timp, artificiile pentru nunta zgomotoase, au fost inlocuite cu lampioane zburatoare, articole deosebite, misterioase ce ofera o alternativa folosirii artificiilor de nunta.


 

Foc de artificii la nunta

Daca optezi pentru un foc de artificii pentru nunta ta atunci trebuie sa alegi cu grija firma ce ti le va pune la dispozitie. Pentru a fi sigur/sigura ca firma pe care ai ales-o pentru a achizitiona aceste servicii este de incredere, discuta cu organizatorul/organizatoarea nuntii tale.

Daca ei nu dispun de aceste servicii iti pot recomanda o companie serioasa ce dispune de toate resursele necesare. Deoarece aceste obiecte pot fi destul de periculoase trebuie sa apelezi la specialisti. Acestia vor avea toate autorizatiile de care este nevoie pentru a putea avea un foc de artificii la nunta. De asemenea, acestia vor avea la dispozitii artificii diverse, cu diferite modele si culori, de diferite dimensiuni din care vei putea alege ceea ce ti se potriveste tie.

In afara de acele cateva minute acordate focului de artificii ce va fi urmarit impreuna cu toti invitatii poti opta si pentru artificii de interior. Acestea le poti folosi ca un element surpriza atunci cand va veni momentul dansului mirilor sau cand va intra tortul de nunta. Artificiile de interior sunt diferite de celelalte tipuri si este posibil ca pe acestea sa le poata opera si personalul restaurantului.


 

Lampioane zburatoare

Daca doresti ca focul de artificii sa fie inlocuit cu ceva mai delicat, simplu, prietenos cu mediul inconjurator si mult mai incarcat de mister atunci ar trebui sa incerci lampioanele zburatoare.

Acestea vin in mai multe forme si culori, insa sunt foarte sigure. Au o celula de combustibil preatasata care odata aprinsa le va ridica spre cer intr-un zbor lin si delicat ce iti va oferi un peisaj de poveste.

De asemenea, lampioanele zburatoare sunt confectionate in totalitate din materiale biodegradabile, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji pentru ceea ce se va intampla dupa ce vor ateriza. Nu vor afecta in nici un fel mediul inconjurator!


 

Preturi lampioane si artificii

In ceea ce priveste pretul acestor doua tipuri de momente festive, in cazul focurilor de artificii pentru nunta pretul este stabilit pe minut, plecand de la aproximativ 300 de lei/3 minute (fiecare companie stabileste un minimum de minute) apoi pretul putand varia in functie de durata, cu cat dureaza mai multe minute, cu atat pretul scade.

Pe de alta parte lampionale zburatoare pentru nunta au pret individual, sau pe pachet. Astfel poti achizitiona pachete de lampioane zburatoare sau atatea bucati cate ai nevoie pentru nunta ta la preturi accesibile.


 

Indiferent de varianta aleasa, un modern foc de artificii festiv, galagios sau o etalare de lumini difuze pe cerul noptii, aceste mici parti din petrecerea ta vor bucura invitatii de toate varstele si vor adauga un plus de farmec nuntii tale.