Acasa Lumanari nunta

Lumanari pentru nunta - lumanari de cununie

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Lumanari pentru nunta - lumanari de cununie

Toate detaliile care fac parte din nunta ta trebuie sa fie alese cu atentie. Flori, decoratiuni, muzica, meniu, rochie, costum mire, accesorii, tortul de nunta; toate te caracterizeaza si ele trebuie sa fie in acord nu numai cu tema si stilul nuntii ci si cu personalitatea ta.

Din toate aceste articole sunt unele care au o simbolistica speciala, iar o pereche ce face parte din aceasta categorie este cea a lumanarilor de nunta, ori asa cum se mai numesc, lumanarile de cununie. Ele simbolizeaza flacara iubirii celor doi miri dar si spiritul protector al nasilor ce ii va calauzi pe tinerii casatoriti in noua lor viata.

De asemenea, mai au si o alta semnificatie, respectiv, atunci cand mirii ies cu lumanarile aprinse din biserica ei exprima astfel angajamentul luat in noua viata si faptul ca acestia vor deveni un model pentru copiii ce ii vor avea. Simbolistica lor minunata cere lumanari pe masura iar in alegerea lor va veti ghida nu doar dupa felul lor ci si dupa aspectul pe care il au, la acesta putandu-se adauga ornamente in ton cu tema nuntii.


 

Modele lumanari de cununie

Ce poate insemna alegerea lumanarilor dupa felul lor? Ei bine, daca pana acum nu erau prea multe variante de lumanari de cununie, acum piata se dezvolta si astfel pe langa lumanarile de nunta standard cilindrice de aproximativ un metru lungime avem din ce in ce mai multe modele de lumanari de cununie.

Desi lungimea lor ramane cam aceasi, culorile pot diferi, chiar daca numai in cadrul aceleiasi perechi de lumanari de cununie. In plus, acestea pot avea modele minunate, ele pot fi sculptate dupa diverse tipare ori pot fi gata turnate in forme speciale (fie cu modele in spirala, geometrice, in relief, ori orice alt tip de decoratiuni incorporate sau elemente elegante, mai usor de personalizat).

Alege cu grija modelul dorit deoarece acestea, la fel ca tot ce tine de nunta ta vor fi amintiri vesnice, iar ele trebuie sa fie foarte placute ca sa iti trezeasca si dupa ani si ani sentimentul acela magic al zilei speciale.


 

Lumanari simple sau ornamentate?

Pentru ca nunta este o zi speciala asa este tot ce tine de ea, inclusiv lumanarile de nunta. Pentru acest lucru este nevoie de individualizarea si infrumusetarea lor, lucru ce se obtine prin adaugarea de ornamente si decoratiuni.

Acestea bineinteles, sunt inspirate de catre tema nuntii, decoratiunile folosite ori de ce nu de rochia miresei sau costumul mirelui. Daca unele cupluri prefera aranjamentele florale speciale pentru lumanarile de nunta, la care se adauga si panglici sau voal, alte cupluri prefera sa isi decoreze lumanarile de cununie cu obiecte ce pot fi regasite si in decoratiunile din sala sau locatia unde are loc nunta.

Ornamente sferice sau de alte forme, buchete curgatoare sau simple pentru lumanari de nunta, decoratiuni specifice nuntii tale, toate acestea vor personaliza si mai mult lumanarile tale de cununie.


 

Fie ca doresti sa pariezi pe clasicul alb ori alegi culori indraznete, decoratiuni simple ori somptuase, aranjamente florale sau alte obiecte decorative moderne, lumanarile tale de nunta vor fi speciale.

Tu meriti toate aceste mici intruchipari ale perfectiunii in ziua nuntii tale, eveniment unic ce va fi expresia personalitatii tale si a celui/celei cu care ai ales sa iti petreci restul vietii.