Gheata carbonica, efecte speciale pentru nunta

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Elemente deosebite la nunta, gheata carbonica. Cel mai special eveniment din viata unei persoane este nunta. Oricine doreste ca in aceasta zi, fiecare moment sa fie magic si special. Daca doresti sa plutesti alaturi de fiinta iubita pe un nor in pasi de dans sau doresti sa toastezi un pahar cu o atingere magica, acest lucru este posibil cu ajutorul ghetii carbonice ce este destinata in mod special evenimentelor de acest tip.

Gheata carbonica este folosita la nunti pentru a crea efecte spectaculoase. Aceasta este non-toxica si neinflamabila iar folosirea ei nu constituie nici o primejdie. O poti folosi pentru paharele cu bauturi alcoolice de la masa festiva, pentru a crea un efect exploziv si magic. Gheata carbonica folosita pentru bauturile de la evenimentele festive este alimentara, deci comestibila, nu lasa urme pe pahare sau pe fetele de masa. Poti decora mesele festive cu mici boluri cu gheata carbonica pentru un efect de fum si aspect de vis.

Daca in timpul dansului vrei sa ii uimesti pe invitatii tai si doresti sa creezi o atmosfera romantica, gheata carbonica poate fi folosita pentru crearea unui efect de fum pe ringul de dans alaturi de elementele luminoase folosite in cadrul evenimentului. Fumul creat de aceasta nu se ridica ci se formeaza si ramane la nivelul solului si nu are miros. Cu siguranta fotografiile si filmarile de la nunta ta vor arata ca un scenariu desprins din povesti.

Poti sa asezi vase mici cu gheata carbonica in jurul tortului pentru a te asigura ca acesta va avea cu adevarat o intrare magnifica.

Dupa ce ai comandat gheata carbonica asigura-te ca aceasta sa fie pastrata intr-un loc aerisit, uscat si rece, nu este recomandat ca gheata sa fie depozitata in frigidere.

Asadar nu ezita sa organizezi o nunta ce va iesi din tipare cu ajutorul efectelor create de gheata carbonica. Nu uita ca aceasta zi nu trebuie sa fie una comuna ci o zi de care iti vei aminti mereu atat tu cat si invitatii tai; asa ca alege ca nunta ta sa fie ca un vis magic!