Acasa Baloane Aparat Baloane de sapun

Inchirieri aparat baloane de sapun pentru nunta

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Baloane de sapun pentru nunta

Va aduceti aminte de balonasele de sapun pe care le faceati cand erati mai mici? Mai stiti cat de tare v-au fascinat culorile infinite ce se formau pe suprafata bulelor? Sau cand ati incercat sa le faceti cat mai mari, organizand tot feluri de concursuri cu ceilalti copii?

Acum, veti putea retrai acele clipe in ziua nuntii voastre. Imaginati-va cum ar fi sa va incepeti valsul printre mii de balonase de sapun, sau la iesirea din biserica sa fiti intampinati de o mare de bule stralucitoare. Nu trebuie decat sa inchiriati o masina de baloane de sapun si veti fi gata de a va colora evenimentul in nuantele curcubeului.


Cum functioneaza masinile de baloane de sapun?

Adevarul este ca nu exista niciun concept complicat in spatele acestor aparate. Sunt constructii simple realizate in general din patru parti principale. Cel mai voluminos dintre componente este recipientul care serveste la pastrarea lichidului de sapun. Motorasul are rolul crucial de a mentine ventilatorul in functiune si de a invarti cea mai mica, insa nici pe departe nesemnificativa, parte a masinii de baloane: discul cu palete gaurite. Acesta din urma este bazat pe acelasi concept care a servit la elaborarea primelor paletute pentru bule de sapun – cele cu care v-ati jucat cand erati copii. Astfel, ventilatorul va sufla aer prin disc, in timp ce acesta se va invarti, scufundandu-si partea inferioara in lichidul de sapun.

Cu toate ca idea in sine pare simpla, efectul care va poate fi oferit de o astfel de masina este garantat si instant. Este de prisos sa mai mentionam cat de entuziasmati vor fi invitatii vostri la vederea unui spectacol atat de inedit. Sa nu mai vorbim de cei mici care vor fi de-a dreptul acaparati de zborul lent al balonaselor.


Indrazniti sa adaugati nuntii voastre un plus de stil, un aer aparte, acel ceva special care sa transforme evenimentul intr-o ocazie unica, mereu reamintita cu drag de toti care au fost alaturi de voi. Baloanele din sapun, colorate si stralucitoare va pot oferi exact acest lucru: putina magie si momente de neuitat intr-o zi invaluita in dragoste si romantism.

Decoratii haioase, pe gustul tuturor categoriilor de varsta, baloanele de sapun au fost si sunt inca pe buna dreptate indragite de o multime de cupluri. Alegeti-le si voi pentru a-i adauga nuntii voastre un caracter aparte!