Acasa Baloane Baloane decor

Decoratiuni si aranjamente de nunta cu baloane

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Decoratiuni si aranjamente de nunta cu baloane

Colorate, jucause si care mereu ne aduc aminte de copilarie, baloanele va garanteaza o veselie aparte la nunta. Fie ca le plasati sub forma de aranjamente in locatiile unde se vor desfasura ceremoniile sau le veti folosi ca mijloc de distractie la receptia evenimentului, asigurati-va ca ati procurat traditionalele baloane intr-un numar cat mai mare.


Ce fel de baloane exista si la ce le puteti folosi la nunta?

  • Baloane clasice / simple – Realizate din latex, baloanele clasice au fost si sunt inca preferatele copiilor si adultilor. Pe langa faptul ca pot adauga un plus de culoare petrecerii, de asemenea puteti crea un mic loc unde copiii se vor putea distra cu ele si isi vor ocupa timpul liber intr-un mod amuzant in timp ce parintii lor socializeaza cu restul invitatilor.
  • Baloane cu heliu – Orice persoana prezenta va fi fascinata de zborul lin al baloanelor cu heliu. Si chiar daca nu aveti de gand sa le lansati, le puteti lega in diferite locuri aleatorii unde vor pluti pana la finalul petrecerii.
  • Baloane cu heliu din folie – Categoric alegerea numarul 1 a celor mici. In forme diverse si cu imagini haioase printate pe ele, baloanele din folie pot constitui jucarii captivante. De asemenea, le puteti folosi ca obiecte deco, comandandu-le in culori care se potrivesc tematicii nuntii.
  • Baloane cu led (luminoase) – Oferite in general in pachete de cate 5 bucati, aceste baloane speciale sunt dotate cu leduri ce pot functiona neintrerupt chiar si doua zile. Pentru un plus de efect, ledurile isi schimba periodic culoarea creand astfel un mic spectacol instant.
  • Baloane personalizate – Baloanele inscriptionate sau imprimate sunt perfecte pentru a decora sala sau locul in aer liber unde va avea loc nunta. Atat baloanele din latex cat si cele din folie pot fi infrumusetate cu o imagine in care apare cuplul de indragostiti, cu data nuntii sau cu diverse mesaje de dragoste.
  • Dimensiuni – Iarasi, indiferent de materialul din care sunt realizate baloanele, le puteti alege in functie de preferinte, dupa dimensiuni (de la mini pana la gigant).
  • Forme distincte – Cea mai indragita forma, mai ales la nunti, este cea de inima, bineinteles. Totusi, exista si alte cupluri care isi doresc ceva mai aparte, care sa fie in concordanta cu nunta lor neconformista. In acest sens, veti putea gasi baloane in forma de litere, cifre, flori etc.
  • Aranjamente cu baloane – Cele mai importante aranjamente si care implicit se utilizeaza cel mai des, sunt arcadele si stalpii din baloane. Incorporati doua culori si veti fi uimiti de efectul imediat.

Ca la oricare alta ocazie speciala care merita sarbatorita, baloanele trebuie sa fie prezente si la nunta voastra. Umpleti-va ziua cea mare cu veselie, culoare si joaca. Distrati-va!