Acasa Baloane

Baloane pentru decor nunta

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Multe cupluri aleg ca decoratiile de la nunta lor sa fie speciale si unice pentru a crea o atmosfera placuta si festiva. Printre diversele elemente de decor pe care le folosesti, baloanele vor oferi o nota vesela si primitoare acestui eveniment unic din viata ta.

Pentru receptile de nunta organizate in interior, baloanele pot fi folosite pentru decorarea peretilor, arcadelor, a meselor si a scaunelor sau pot fi integrate printre aranjamentele florale. De asemenea usile, coloanele si scarile pot fi decorate cu aceste obiecte dragute. Baloanele vor crea o atmosfera colorata si vor transforma o sala simpla intr-un loc minunat.

Pentru receptiile organizate in aer liber, baloanele sunt elemente care nu trebuie sa lipseasca din decor. Pe timpul zilei alege baloanele clasice de diverse culori iar pe timp de noapte alege baloanele luminoase cu LED care pe langa celelate obiecte de iluminat vor aduce o nota aparte evenimentului. Acestea pot fi agatate de crengile copacilor, de arcadele cu flori sau pot fi folosite la crearea ghirlandelor si coloanelor. Baloanele cu heliu creaza un spectacol colorat pe cer fiind un element surpriza in cadrul receptiei si pot fi lansate in momentul ales de tine.

Alege baloanele in functie de tematica nuntii, de culoarea celorlalte decoratii pentru a crea un contrast placut. De asemenea alege forma baloanelor in functie de personalitatea si preferintele tale, fie in forma de inima sau in forma de flori sau alte modele inedite. Daca esti o persoana creativa poti personaliza baloanele cu numele vostru, mesaje de dragoste sau daca nu, le poti comanda gata personalizate. Baloanele puse la dispozitie de firmele de decoratiuni pot fi individualizate cu poza mirilor, nume, mesaje sau cu diverse elemente romantice.

Daca doresti ca nunta ta sa fie unica poti alege sa inchiriezi o masina de facut baloane din sapun. Acestea pot fi lansate in timpul dansului mirilor atat in locatiile interioare cat si in aer liber pentru a-i conferi nuntii voastre un aer de poveste. Costul baloanelor decorative este relativ mic in comparatie cu atmosfera magica creata de acestea.

Baloanele fie ele cu heliu, led, clasice in diferite forme si culori sau chiar baloane din sapun vor constitui un element decorativ aparte ce va oferi nuntii voastre un caracter de vis.