Acasa Oferte Speciale

Oferte speciale pentru decoratiuni de nunta

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Oferte speciale pentru decoratiuni de nunta

Iti organizezi nunta si te intalnesti la tot pasul cu problema decoratiunilor. Sala de receptie trebuie decorata, biserica trebuie decorata, aveti nevoie de flori pentru starea civila si asa mai departe. Si cu toate ca probabil nu esti deranjat/a de multimea podoabelor de care vei avea nevoie, te confrunti cu pretul acestora care creste si creste si parca nu se mai opreste. Nu te speria ci achizitioneaza in continuare toate articolele de care vei avea nevoie deoarece in categoria noastra dedicata ofertelor speciale vei gasi toate accesoriile la preturi reduse, pentru a te putea bucura mai mult de emotiile aferente organizarii nuntii.


 Ce pot fi incluse in ofertele speciale?

  • Pachete la preturi speciale in functie de felul florilor alese – Florile vor fi cu siguranta decoratiunile care va vor fi necesare in cel mai mare numar. Poti economisi la acest capitol optand spre exemplu pentru flori de sezon in loc sa alegi flori exotice.
  • Reduceri la aranjamente de masa, bufeturi si piese centrale – Felul acestora este crucial atunci cand doresti sa ramai in buget. De pilda, o piesa centrala alcatuita din flori si fructe de sezon, simpla, va costa mai putin decat una realizata din articole de lux.
  • Oferte speciale pentru decorarea salii de receptie – Tine cont ca aproape fiecare coltisor in sala voastra de receptie va trebui decorat; de la scaune la mese, la bufeturi etc.
  • Preturi reduse la decoratiuni pentru biserica – Pentru impodobirea bisericii vei avea nevoie iarasi de flori si panglici intr-un numar cat mai mare.
  • Preturi mici in functie de locatia nuntii – Locul in care va veti sarbatori nunta poate influenta puternic costul final al decoratiunilor. Astfel, o nunta sarbatorita pe o plaja, in stil casual, va presupune mai putine accesorii decat una care se serbeaza la un castel sau un restaurant sofisticat.
  • Oferte speciale in concordanta cu cantitatea comandata – Cum am mentionat si in alte sectiuni aferente ofertelor speciale, cantitatea comandata, respectiv una mai mare, va poate ajuta sa economisiti o suma considerabila de bani.

Pentru a ramane in limitele bugetului si pentru a nu uita nimic, te sfatuim sa intocmesti o lista, impreuna cu persoana iubita, pe care sa incluzi toate decoratiunile de care veti avea nevoie. Cand lista este gata, poti porni in cautarea articolelor dorite in sectiunea noastra de oferte speciale. Succes!