Acasa Lumanari nunta Lumanari cupcakes pentru nunta
Lumanari cupcakes pentru nunta
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Lumanari cupcakes pentru nunta

Lumanari cupcakes.

  • Greutate: 50 grame.
  • Timp de ardere: aproximativ 4 ore.
  • La cerere pot fi parfumate.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
2.5 lei

Cupcakes au devenit deserturile vedeta la nuntile din ultimii ani, ajungand uneori sa inlocuiasca chiar si tortul miresei sau fiind utilizate ca marturii dulci, foarte apreciate de catre invitati.

Lumanarile cupcakes au aceeasi forma si dimensiuni ca indragitele prajiturele si pot oferi o atmosfera romantica si jucausa la nunti dar si la alte petreceri cum ar fi cele de logodna sau ale burlacitelor.

Pe langa decoratiuni dragute la nunti, aceste lumanari realizate manual pot fi de asemenea oferite ca marturii. Ele pot fi realizate in culori diferite: rosu, roz, galben, verde sau albastru (se combina cu alb sau se poate face combinatie intre oricare dintre culori) iar la cerere lumanarile pot fi parfumate in arome precum vanilie, lemon sau mar verde.

Lumanarile au o greutate de 50 grame si un timp de ardere de 4 ore (atentie, dupa 4 ore exista riscul de a curge ceara).

Companie: DamiArt

Dami Art Candles a luat fiinta la inceputul anului 2011. Activitatea noastra principala este realizarea de lumanari decorative in diferite marimi, culori si forme. Atentia la detalii ofera o cal...

Vezi informatiile complete despre companie...