Acasa Lumanari nunta Lumanari plutitoare Trandafiri mici
Lumanari plutitoare Trandafiri mici
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Lumanari plutitoare Trandafiri mici

Lumanari plutitoare mici in forma de trandafiri

  • Greutate: 70g.
  • Timp de ardere: aproximativ 6 ore.
  • Pot fi parfumate la cerere.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
3.5 lei

Lumanarile plutitoare pot crea o atmosfera romantica si chiar una de basm atunci cand sunt utilizate ca decoratiuni de nunta. Daca locatia de nunta dispune de un lac, iaz sau o piscina, spatiul acvatic poate fi decorat cu aceste lumanari in forma de trandafiri. Efectul va fi unul de poveste dupa lasarea serii, sclipirile lumanarilor reflectandu-se pe apa lina.

Dimensiunile acestor lumanari plutitoare permit utilizarea lor si in fantani decorative sau arteziene mai mici. De asemenea, in cazul in care mesele de la nunta permit piese centrale mari, o idee foarte buna sunt bolurile din sticla umplute cu apa pe suprafata careia puteti aseza aceste mici lumanari. In astfel de cazuri, lumanarile pot fi parfumate cu arome ca de exemplu vanilie, mar verde sau lamaie.

Culorile disponibile sunt: rosu, roz, galben, verde, albastru. Acestea pot fi combinate cu alb sau se pot realiza orice combinatii intre culori pentru ca lumanarile sa se potriveasca tematicii nuntii si sa fie in concordanta cu restul decoratiunilor.

Lumanarile cantaresc 70 de grame si au un timp de ardere de aproximativ 6 ore (atentie, dupa 6 ore exista riscul de a curge ceara).

Companie: DamiArt

Dami Art Candles a luat fiinta la inceputul anului 2011. Activitatea noastra principala este realizarea de lumanari decorative in diferite marimi, culori si forme. Atentia la detalii ofera o cal...

Vezi informatiile complete despre companie...