Acasa Flori si buchete Buchete de mireasa

Decoratiuni si accesorii de nunta

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Buchetul de mireasa si combinatiile de flori alese.

Incontestabil mireasa este cea care va avea nevoie de cele mai multe accesorii la nunta si tot ea este cea care pune un accent deosebit de mare pe aspectul acestora. Dintre aceste accesorii, probabil cel mai important este buchetul de mireasa care este nelipsit de la nunta.

Alegerea florilor care vor alcatui aranjamentul si al stilului in care se va realiza acesta se poate intampla prin luarea in considerare a mai multe aspecte ce tin de eveniment.

    In acest sens, este recomandat ca buchetul miresei sa fie in concordanta cu:
  • Anotimpul in care are loc nunta - cu toate ca majoritatea florilor sunt disponibile in toate sezoanele, uneori vei putea beneficia de reduceri substantiale daca optezi pentru buchete alcatuite din flori ce se gasesc din abundenta in perioada nuntii tale.
  • Stilul si formalitatea nuntii - daca pentru nuntile cu un nivel de formalitate crescut este indicata alegerea unui buchet elaborat, pentru nuntile mai casual, cum ar fi unul vintage se prefera aranjamentele minimaliste si florile locale in detrimentul celor exotice.
  • Rochia de mireasa si restul accesoriilor - la fel cum se recomanda in alegerea oricarui element auxiliar necesar intregirii aspectului miresei, florile trebuie selectate cu grija pentru a se armoniza cu tinuta sarbatoritei. Desigur, este posibil sa va doriti un contrast puternic intre buchetul de mireasa si rochie spre exemplu, caz in care se recomanda urmarirea regulii de 'simplu si complicat' (rochie simpla / aranjament elaborat sau vice versa).
  • Personalitatea miresei - alegerea florilor ce vor alcatui buchetul de mireasa in functie de personalitatea si felul ei de a fi este intotdeauna o alegere buna. Daca exista flori care pentru un anumit motiv reprezinta ceva aparte pentru tine, asigura-te le-ai inclus in buchetul tau de mireasa, conferindu-i in acest fel individualitate.

Chiar daca nu cunosti prea multe aspecte ce au legatura cu flori sau aranjamente, poti avea un buchet de mireasa superb apeland la profesionisti care iti vor putea oferi sfaturi pretioase si te vor putea ghida in selectarea celui mai important accesoriu pe care il vei purta in ziua cea mare.