Acasa Fum si gheata carbonica

Aparate fum greu si gheata carbonica la nunta

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Aparate fum greu si gheata carbonica la nunta

Va doriti sa plutiti pe un nor in adevaratul sens al cuvantului? Doriti efecte unice la nunta voastra care sa va fascineze invitatii? Daca raspunsul la aceste intrebari este da, avem solutia perfecta pentru voi.

Mai exact, va oferim posibilitatea de a inchiria o masina de fum greu cu gheata carbonica. In cazul in care nu ati mai auzit de acest concept inovator va putem spune ca:

  • Cu toate ca termenul acceptat si corect este gheata carbonica, acesta se mai numeste si gheata uscata. Este nedaunatoare fiind o forma solida de dioxid de carbon iar astfel se utilizeaza atat in mediul stiintific cat si in cel industrial si chiar alimentar.
  • "Norul" produs de masina de fum greu, ramane la nivelul solului pe o durata de aproximativ 5 minute datorita faptului ca are o densitate mai mare decat aerul. Desigur, aceasta poate fi utilizata de mai multe ori (la intervale scurte de timp) pentru a prelungi durata efectului de norisor.
  • In cele mai multe cazuri se prefera utilizarea fumului greu in momentul valsului mirilor, insa gheata carbonica va poate ajuta sa scoateti in evidenta multe clipe minunate ale evenimentului.
  • De obicei atunci cand inchiriati un aparat de fum cu gheata carbonica in pretul acestuia va fi inclusa si o persoana responsabila cu manevrarea aparatului, care va fi prezenta pentru a va ajuta in decursul evenimentului.

Pe langa faptul ca poate oferi un efect senzational in sala de receptie a nuntii, gheata carbonica poate fi folosita si in cocktailuri sau alte bauturi pentru a crea o iluzie de "fum pe lichid", cu o durata de circa 4 minute. Fumul greu nu are miros si nici gust iar in acest fel nu va altera deloc aroma bauturilor servite. Il puteti utiliza la servirea sampaniei pentru un rezultat incredibil sau chiar in bauturi neacidulate pentru a va uimi invitatii mai mici.


Unul dintre cele mai interesante efecte care se pot crea la o petrecere, fumul greu incepe sa castige tot mai mult teren in randul indragostitilor dornici sa iasa din tipare si sa le ofere oaspetilor evenimentului experiente nemaivazute. Daca cititi aceste randuri, cu siguranta si voi formati un cuplu interesat de un show inedit care sa va transforme in cuplul anului. Prin inchirierea acestui aparat succesul vostru este garantat. Pregatiti-va sa primiti la finalul petrecerii o multime de complimente pentru felul in care ati organizat evenimentul!