Buchet mireasa
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Buchet mireasa

Buchet mireasa miniroze floarea miresei
Buchetul prezentat in imagine contine:

7 Minirose roz si crem, 3 Trandafiri Roz pal, 4 Alstroemeria alba, 5 Frezii albe , santini (yoko) verde, eucalyptus, ruscus.

Pretul afisat include<

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
160 lei Pret redus
200lei
-40 lei

Buchetul de mireasa de o alegere dificila. Indiferent de ce doresc barbatii sa spuna, in calitate de miri, parerea lor este mai putin importanta. Mireasa este cea care alege culorile din buchetul de mireasa, din aranjamentele florale din sala, din buchetul naselor, etc. In alegerea culorile si a tipului de flori trebuie tinut cont de mai multi factori, dintre cei mai importanti: bugetul alocat pentru aranjamentele florale, tematica nuntii – daca exista, locatia, disponibilitatea sezoniera a tipului de flori dorite, rezistenta lor si mix-ul de culoare dintre acestea.

Cautati cele mai frumoase aranjamente florale pentru nunta ? Florarie Non Stop va ofera cele mai frumoase si ieftine flori din Cluj-Napoca, pentru nunta dvs!

Companie: Andy Events SRL

Florarie Non Stop va ofera cele mai reusite aranjamente florale, buchete de mireasa, decoratiuni pentru evenimente, create cu pasiune de floristii nostrii, pentru o nunta de vis! Doar cu noi, po...

Vezi informatiile complete despre companie...