Acasa Flori si buchete Buchete de mireasa Buchet de mireasa - Bulgaras de culoare
 Buchet de mireasa - Bulgaras de culoare
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Buchet de mireasa - Bulgaras de culoare

Nuantele de roz, galben si un strop de rosu se completeaza perfect cu rochia diafana de mireasa. Alege acest buchet rotund de mireasa, alcatuit din: 1 hortensie roz, 3 trandafiri peach, 3 trandafiri roz, 2 minirosa roz, 2 minirosa crem, 2 hypericu

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
289 lei

Nuantele de roz, galben si un strop de rosu se completeaza perfect cu rochia diafana de mireasa. Alege acest buchet rotund de mireasa, alcatuit din: 1 hortensie roz, 3 trandafiri peach, 3 trandafiri roz, 2 minirosa roz, 2 minirosa crem, 2 hypericum rosu si 1 viburnum.

Pretul produsului Buchet de mireasa - Bulgaras de culoare include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu.
Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret.
Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Companie: SC FLORIA NETWORK SRL

Floria.ro

Floria.ro este lider pe piata florariilor online din Romania, punand intotdeauna accent pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor. Acest lucru este dovedit si de premi...

Vezi informatiile complete despre companie...