Acasa Flori si buchete Aranjamente florale Aranjament de masa in tonuri de alb si verde
  Aranjament de masa in tonuri de alb si verde
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Aranjament de masa in tonuri de alb si verde

Aranjament de masa in tonuri de alb si verde pentru o nunta perfecta!
Aranjament de masa in tonuri de alb si verde pentru o nunta clasica, dar speciala. Acest aranjament contine 1 trandafir alb, 2 zambile albe, 1 ranunculus alb, 1 lalea alb,

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
185 lei

Aranjament de masa in tonuri de alb si verde pentru o nunta perfecta!
Aranjament de masa in tonuri de alb si verde pentru o nunta clasica, dar speciala. Acest aranjament contine 1 trandafir alb, 2 zambile albe, 1 ranunculus alb, 1 lalea alb, 1 minigerbera alba, 1 minirosa alba, 1 hortensie verde, vas din sticla.

Pretul produsului Aranjament de masa in tonuri de alb si verde include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu.
Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret.
Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Companie: SC FLORIA NETWORK SRL

Floria.ro

Floria.ro este lider pe piata florariilor online din Romania, punand intotdeauna accent pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor. Acest lucru este dovedit si de premi...

Vezi informatiile complete despre companie...