Acasa Flori si buchete Aranjamente florale Aranjament de masa vintage
Aranjament de masa vintage
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Aranjament de masa vintage

Aranjament de masa vintage pentru un eveniment perfect!
Aranjament de masa vintage creat special pentru un eveniment vintage care sa uimeasca prin originalitate si culoare. Acest aranjament de masa contine 1 hortensie roz, 1 hortensie verde,

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
155 lei

Aranjament de masa vintage pentru un eveniment perfect!
Aranjament de masa vintage creat special pentru un eveniment vintage care sa uimeasca prin originalitate si culoare. Acest aranjament de masa contine 1 hortensie roz, 1 hortensie verde, 2 dalii mov, 2 trandafiri roz, 1 crizantema alba, 3 garoafe somon, 1 wax flower roz.

Pretul produsului Aranjament de masa vintage include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu.
Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret.
Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Companie: SC FLORIA NETWORK SRL

Floria.ro

Floria.ro este lider pe piata florariilor online din Romania, punand intotdeauna accent pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor. Acest lucru este dovedit si de premi...

Vezi informatiile complete despre companie...