Acasa Flori si buchete Aranjamente florale Aranjament in cupa cu lisianthus
Aranjament in cupa cu lisianthus
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Aranjament in cupa cu lisianthus

Aranjament in cupa cu lisianthus pentru un eveniment perfect!
Aranjament in cupa cu lisianthus in tonuri de lila, un aranjament deosebit ce va da stralucire unui salon de evenimente in culori calde. Acest aranjament contine minirosa roz, 5 tr

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
215 lei

Aranjament in cupa cu lisianthus pentru un eveniment perfect!
Aranjament in cupa cu lisianthus in tonuri de lila, un aranjament deosebit ce va da stralucire unui salon de evenimente in culori calde. Acest aranjament contine minirosa roz, 5 trandafiri lila, 3 lisianthus roz, 3 lisianthus mov, 3 gladiole albe, 5 wax flower, 3 orhidee dendrobium alb, 2 minirosa roz, verdeata si un vas din sticla, cu picior.

Pretul produsului Aranjament in cupa cu lisianthus include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu.
Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria.

Companie: SC FLORIA NETWORK SRL

Floria.ro

Floria.ro este lider pe piata florariilor online din Romania, punand intotdeauna accent pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor. Acest lucru este dovedit si de premi...

Vezi informatiile complete despre companie...