Acasa Flori si buchete Aranjamente florale Aranjament de masa cu hortensie si trandafiri
Aranjament de masa cu hortensie si trandafiri
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Aranjament de masa cu hortensie si trandafiri

Aranjament de masa cu hortensie si trandafiri pentru o nunta perfecta!
Un aranjament de masa cu hortensie si trandafiri albi pentru o nunta clasica. Aranjamentul de masa contine 1 hortensie alba, 2 hypericum verde, 5 trandafiri albi, 2 santin

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
159 lei

Aranjament de masa cu hortensie si trandafiri pentru o nunta perfecta!
Un aranjament de masa cu hortensie si trandafiri albi pentru o nunta clasica. Aranjamentul de masa contine 1 hortensie alba, 2 hypericum verde, 5 trandafiri albi, 2 santini verde, verdeata, cub din sticla.

Pretul produsului Aranjament de masa cu hortensie si trandafiri include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu.
Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret.
Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Companie: SC FLORIA NETWORK SRL

Floria.ro

Floria.ro este lider pe piata florariilor online din Romania, punand intotdeauna accent pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor. Acest lucru este dovedit si de premi...

Vezi informatiile complete despre companie...