Acasa Flori si buchete Buchete de mireasa Buchet de mireasa - Pasiune
Buchet de mireasa - Pasiune
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Buchet de mireasa - Pasiune

Pasiune, dragoste, rafinament. Elementele care formeaza povestea voastra. Alege un buchet rotund de mireasa, alcatuit din 7 minirosa piano, 3 minirosa albi, 3 mure, 3 astilbe grena si 5 lisianthus crem, pentru a spune povestea voastra.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
279 lei

Pasiune, dragoste, rafinament.
Elementele care formeaza povestea voastra. Alege un buchet rotund de mireasa, alcatuit din 7 minirosa piano, 3 minirosa albi, 3 mure, 3 astilbe grena si 5 lisianthus crem, pentru a spune povestea voastra.

Pretul produsului Buchet de mireasa - Pasiune include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu.
Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret.
Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Companie: SC FLORIA NETWORK SRL

Floria.ro

Floria.ro este lider pe piata florariilor online din Romania, punand intotdeauna accent pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor. Acest lucru este dovedit si de premi...

Vezi informatiile complete despre companie...