Acasa Flori si buchete Aranjamente florale Aranjament pentru nunta vintage
Aranjament pentru nunta vintage
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Aranjament pentru nunta vintage

Aranjament de masa pentru nunta vintage, pentru o mireasa care adora eleganta si a feminitatea. Acest aranjament contine 1 lisianthus alb, 2 lisianthus roz, 1 cupa cymbidium galben, 1 minirosa roz, 1 green tricks, 1 solidago si verdeata decorativa

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
145 lei

Aranjament de masa pentru nunta vintage, pentru o mireasa care adora eleganta si a feminitatea. Acest aranjament contine 1 lisianthus alb, 2 lisianthus roz, 1 cupa cymbidium galben, 1 minirosa roz, 1 green tricks, 1 solidago si verdeata decorativa.

Pretul produsului Aranjament pentru nunta vintage include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu.
Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret.
Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Companie: SC FLORIA NETWORK SRL

Floria.ro

Floria.ro este lider pe piata florariilor online din Romania, punand intotdeauna accent pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor. Acest lucru este dovedit si de premi...

Vezi informatiile complete despre companie...