Acasa Lampioane si artificii Lampioane zburatoare

Lampioane zburatoare, un moment de neuitat la nunta

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Elemente mandatorii ale sarbatorilor de orice fel, lampioanele zburatoare reprezinta una dintre cele mai fascinante surprize care pot aparea in cadrul unei nunti. Indiferent ca acestea sunt achizitionate de catre miri si oferite invitatilor sau invers, lampioanele, pe langa faptul ca ofera un spectacol vizual de nedescris, sunt faimoase pentru ceea ce simbolizeaza.

Se spune ca persoana sau cuplul care lanseaza lampionul zburator va trebui sa isi puna o dorinta iar acesta va fi transportat prin zbor spre cer pentru a fi ascultat si indeplinit. Un concept foarte frumos si extrem de potrivit mai ales la un eveniment atat de important precum o nunta.

Cu toate ca la inceput lampioanele zburatoare erau realizate doar din hartie alba, astazi acestea se fabrica in orice nuanta pentru a se potrivi oricarei sarbatori. In plus, multe lampioane sunt infrumusetate cu diverse modele sau mesaje de dragoste ori de bun augur.

Cei care insa isi doresc ceva aparte, lampioane zburatoare personalizate cu mesaje sau desene, vor putea chiar scrie/desena pe acestea, desigur cu grija pentru ca fiind realizate in totalitate din hartie sunt destul de fragile.

In ceea ce priveste legalitatea lor, lampioanele zburatoare pot fi utilizate in orice spatiu deschis, nefiind nevoie de nici o autorizatie speciala. Lampioanele recomandate de noi sunt fabricate in intregime din materiale biodegradabile, astfel nu va trebui sa va ingrijorati pentru poluarea mediului ci veti putea admira planarea si disparitia lor pe orizont in deplina liniste.

Cuplurilor care doresc sa isi acapareze invitatii cu un spectacol superb si neobisnuit le recomandam alegerea lampioanelor zburatoare care sunt extrem de indragite de toate varstele si vor putea cu usurinta aduce evenimentului acea atmosfera magica mult dorita.