Acasa Porumbei nunta

Eliberare porumbei la nunta

Decoratiuni

Vezi toate ofertele de decoratiuni

Aranjamente masa

Vezi toate ofertele de aranjamente masa

Flori si buchete

Vezi toate ofertele de flori si buchete

Lampioane si artificii

Vezi toate ofertele de lampioane si artificii

Baloane

Vezi toate ofertele de Baloane

Porumbei albi la nunta

In ziua nuntii totul este special, inedit si emotionant, insa sunt mici particele ale nuntii care trebuie marcate intr-un fel datorita faptului ca acestea sunt si mai importante pentru miri.

Astfel, un mic moment foarte special pentru miri a fost adoptat si la nuntile romanesti, respectiv eliberarea porumbeilor albi. Momentul din desfasurarea nuntii in care acestia sunt lasati sa zboare, numarul lor si culoare sunt la libera alegere, insa sunt cateva linii dupa care te poti ghida in alegerea porumbeilor pentru nunta.


 

Ce fel de porumbei sa am pentru nunta mea?

Ei bine, in cazul acesta este preferabil, sau cel putin se obisnuieste, ca acesti porumbei pentru nunta sa fie albi, culoare care semnifica puritate in timp ce porumbelul este simbolul unui nou inceput, al sperantei si este aducator de noroc.

Desigur, daca ai alte preferinte sau nu gasesti o persoana care sa iti puna la dispozitie numarul de porumbei albi pe care il doresti, se pot intercala si porumbei de alte culori. In ceea ce priveste antrenamentul porumbeilor, acestia pot fi porumbei voiajori sau volanti.

Sunt antrenati special ca odata eliberati de nuntasi sa se intoarca la propietarul lor, fie la domiciliu sau chiar in perimetrul unde acest moment minunat a avut loc. Referitor, la obtinerea acestor pasari delicate, poti apela la firme ce au ca obiect de activitate oferirea de porumbei volanti pentru nunti sau de ce nu, la cunostinte ce au ca hobby cresterea si dresarea porumbeilor.


 

Cand ii eliberam?

De cele mai multe ori se alege ca momentul eliberarii porumbeilor de nunta sa fie cel la iesirea din biserica a mirilor si a alaiului de nunta, insa acest cadru de timp nu este batut in cuie.

Puteti elibera porumbeii la iesirea de la Ofiterul Starii Civile, inainte de intrarea in localul unde va avea loc receptia ori de ce nu la iesirea din casa miresei. Aceasta decizie ramane la alegerea voastra, asa ca momentul potrivit este cel stabilit de voi.

De asemenea, mai poti organiza un astfel de moment ca o surpriza pentru partenerul sau partenera ta, ori de ce nu, parintii sau nasii pot pune la cale un asemenea moment. Ce poate fi mai frumos decat ca la momentul iesirii din biserica sau Primarie ori Casa Casatoriilor sa descopere o mica adunare de porumbei pentru nunta ce isi vor lua zborul si vor crea un cadru de basm. Pozele vor arata minunat, ca scoase din cele mai frumoase vise.


 

Cati porumbei?

Poti alege sa eliberezi, doi, zece sau sute de porumbei volanti pentru nunta, in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie si de persoanele ce doresti sa le implici in acest moment special. Poti alege ca fiecare invitat sa elibereze cate un porumbel, ori acestia sa fie rezervati numai mirilor. De asemenea, poti opta pentru varianta in care mirii, parintii, frati sau surorile si nasii elibereaza porumbei de nunta.

Preturile acestui serviciu pot varia de la sute la mii de lei. In general pentru un grup de zece porumbei de nunta poti plati aproximativ 200-300 de lei, pretul fiind diferit pentru grupurile mai mari.


 

Eliberarea porumbeilor de nunta va fi un moment minunat din cadrul acestei zile speciale. Acestia vor aduce un plus de magie zilei tale iar delicatetea si zborul lor elegant ii va incanta pe toti cei prezenti.

Pozele din aceasta etapa vor fi cum nu se poate mai deosebite, avand astfel amintiri placute de depanat si emotii din cele mai frumoase de retrait impreuna cu iubitul/iubita sau cu cei dragi.