Acasa Lumanari nunta Lumanari sculptate pentru nunta
Lumanari sculptate pentru nunta
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Lumanari sculptate pentru nunta

Lumanari sculptate pentru nunta

  • Inaltime: 19 cm
  • Greutate: 500 gr.
  • Timp de ardere: aproximativ 24 ore

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
30 lei

Decoreaza-ti nunta intr-un mod unic si in acelasi timp romantic. Lumanarile sculptate vor ajuta la crearea unei atmosfere calduroase si festive. Aceste decoratiuni handmade sunt realizate cu o deosebita atentie la detalii si pot deveni piese de rezistenta in randul decoratiunilor pentru mese.

Culorile disponibile sunt: rosu, roz, galben, verde si albastru iar acestea pot fi combinate cu alb sau se pot realiza orice alte combinatii intre culori. Astfel, oricare ar fi tematica sau cromatica aleasa pentru nunta, iti putem oferi lumanarile potrivite.

La cerere, lumanarile pot fi si parfumate, printre aromele din care puteti alege se regasesc vanilie, lemon, mar verde si altele.

Lumanarile sunt sculptate manual, astfel in cazul comnezilor mai mari de 35 de bucati va rugam sa ne contactati din timp, perioada de realizare pentru o astfel de cantitate poate depasi o zi.

Lumanarile au o inaltime de 19 cm si o greutate de 500 grame iar timpul de ardere este de aproximativ 24 de ore (atentie, dupa 24 ore exista riscul de a curge ceara).

Companie: DamiArt

Dami Art Candles a luat fiinta la inceputul anului 2011. Activitatea noastra principala este realizarea de lumanari decorative in diferite marimi, culori si forme. Atentia la detalii ofera o cal...

Vezi informatiile complete despre companie...