Acasa Lampioane si artificii Lampioane decorative Lampioane decorative cu lumanari - model inima
Lampioane decorative cu lumanari - model inima
0003 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Lampioane decorative cu lumanari - model inima

Set de 5 Lampioane Decorative cu decupaje in forma de inimioare, pertfecte prentru a crea o atmosfera romantica.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
12.5 lei

Aceste lampioane "candle bags" sunt decoratiuni perfecte pentru orice eveniment in aer liber care se desfasoara dupa lasarea serii (nunta, petrecere in gradina etc.). Lumina calda a lumanarilor din interior precum si perforatiile lampionului vor crea un ambient placut. De asemenea, lampioane decorative se pot folosi si in interior pentru decorarea meselor sau pentru a crea o cale frumos luminata intr-o locatie de nunta.

Odata ce le folositi, va veti convinge ca aceste lampioane decorative cu lumanari vor deveni indispensabile pentru orice viitor eveniment, putand fi utilizate si reutilizate ori de cate ori doriti sa recreati atmosfera plina de caldura pe care acestea o ofera.

Lampioanele sunt produse din hartie ignifuga pentru a fi utilizate si reutilizate cu leduri sau cu lumanari tip pastila (recomandam lumanari cu timp lung de ardere, de la 4 la 8 ore).

Pentru orice comanda cu valoare mai mare de 100 lei asiguram transport gratuit oriunde in tara cu livreare in 24-48 ore in zilele lucratoare.

Companie: LampioaneZburatoare.ro

Ideea de a crea un shop online dedicat Lampioanelor Zburatoare a venit datorita unei foarte frumoase nunti a carei moment culminant a fost lansarea d...

Vezi informatiile complete despre companie...